Košarka

PROCURILE FOTKE, NAVIJAČI ZVEZDE U TRANSU: Ovo su čekali mesec i po dana, konačno je na terenu!

Autor Nikola Lalović

Miloš Teodosić opet na parketu!

Izvor: X/Printscreen/KK Crvena zvezda Meridianbet

Konačno! Crvena zvezda je čekala i na kraju dočekala Miloša Teodosića. Igrao je iskusni 37-godišnji plejmejker rovit na Kupu Radivoja Koraća i doneo trofej crveno-belima, ali ga nije bilo u Evroligi od 2. februara i meča sa Barselonom

Sada samo desetak sati pred meč sa Panatinaikosom u Evroligi crveno-beli su obradovali navijače fotografijom na kojoj se vidi da lider tima sa Malog Kalemegdana pogađa trojke na treningu! "Miloš Teodosić je odradio jutarnji trening i biće na raspolaganju treneru Sferopulosu za večerašnji duel", navodi se u objavi crveno belih. 

Organizator igre i bivši kapiten reprezentacije Srbije proslavio je 37. rođendan u utorak, a navijačima Zvezde je očigledno rešio da on uruči poklon - svoj povratak na teren. Njegov povratak se pogotovo iščekivao željno nakon što je u meču sa Makabijem Bonzi Kolson udario Jaga dos Santosa i poslao u bolnicu jedinog zdravog plejmejkera Crvene zvezde u tom momentu. 

Omaleni Brazilac je završio na operaciji i neće biti na raspolaganju neko vreme, dok je Nikola Topić van tima od "večitog derbija" kada se povredio i jedva da je odigrao nekoliko mečeva za Zvezdu od povratka u matični klub. 

Na meču sa Panatinaikosom koji je na programu od 20 časova Teodosić će biti svakako prva opcija na pozciiji plejemjkera, ali ne i jedina. Adam Hanga je više puta tokom sezone pomagao kao plejmejker, tu je i Džavonte Smart koji jeste više bek, ali može da pomogne, kao i oporavljeni Nemanja Nedović. Što se tiče povređenih igrača čeka se da se vidi i kakvo je stanje Branka Lazića i da li će ovoga puta Sferopulos imati 12 igrača na raspolaganju. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: