Košarka

NAVIJAČE ZVEZDE DOČEKALI LECI U ARENI: Jasna poruka Delija o tri meča crveno-belih!

Autor Dušan Ninković

Košarkašima i fudbalerima Crvene zvezde potrebna je podrška navijača!

Izvor: MN Press

Crvena zvezda igra protiv Panatinaikosa u 30. kolu Evrolige, a navijači crveno-belih veoma ozbiljno su shvatili ovu utakmicu. nakon saopštenja u kojem su Delije govorile o grčkom timu koji gostuje u Beogradu, navijače u hali dočekali su papiri sa porukama o naredna tri meča koja Zvezda igra na svom terenu - dva u Evroligi i jedan prijateljski protiv Zenita iz Sankt Peterbuga.

Na svakom mestu u Beogradskoj areni našao se isti letak sa jasnim porukama. U ovoj fazi sezone veoma je bitno da košarkaši dobiju podršku navijača, iako ona neće preterano uticati na konačan plasman na tabeli. Zvezda ove godine neće uspeti da se domogne plej-in turnira za ulazak u doigravanje, ali je pred timom Janisa Sferopulosa niz velikih izazova i bitno je da ih dočekaju uz jaku podršku sa tribina!

"Delije, ostale su nam još dve utakmice u Areni do kraja ovogodišnje Evrolige. Hajde da probamo da ne kvarimo sliku Arene koja je bila tokom cele sezone! Hajde da ove dve utakmice damo svoj maksimum i da pokažemo vernost prema našem klubu. Dolazi se kad se pobeđuje, ali mnogo veći je izazov kada našom brojkom moramo da branimo ime kluba! Mnogo je teže ali i mnogo slađe ako uspemo! Zato pozivamo sve sezonce i sve druge koji kupuju karte, da na ove dve utakmice napunimo halu i da ne dozvolimo da novine pišu ono što jedva čekaju - 'prazne stolice u Areni', već da im očitamo lekciju iz vernosti prema klubu", navodi se u prvom delu saopštenja.

Drugi deo odnosi se na fudbalski meč koji se igra u Beogradu. "Kao što svi već znate u subotu Zvezda dočekuje Zenit u prijateljskoj utakmici. U ovom trenutku, ova utakmica je više od igre i kako bi pokazali naš stav prema svemu što se događa u svetu, kako bi pokazali koga smatramo za svoju braću, neophodno je da svaka stolica na stadionu bude zauzeta! Mnogo bitna utakmica koja će se prepričavati baš kao i prošla! Delije se već spremaju za ovu utakmicu i za ono što se sprema potreban nam je pun Sever! Subota, 19 časova, Svi na Marakanu", ističu navijači na letku koji se našao u Beogradskoj areni.

Podsećamo, Crvena zvezda i Zenit igraju prijateljsku utakmicu u Beogradu samo dva dana nakon što Rusija i Srbija odigraju prijateljski meč u Moskvi. Meč crveno-belih i ruskog tima na programu je u subotu, 23. marta, od 19:00 časova na stadionu Rajko Mitić.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: