Košarka

"DA IMAMO BUDŽET ZA TO, SKROZ BIH ODGOVORIO!" Nebojša Čović: Udarac laktom obostrani faul? Interesantno

Autor Nikola Lalović

Otkrio je Nebojša Čović kakvo je stanje Jaga dos Santosa.

Izvor: RTS/Screenshoot/Instagram/yagomateus02/Printscreen

Kao i Ergin Ataman nakon meča Crvene zvezde i Panatinaikosa, tako je i Nebojša Čović jutro posle te utakmice prokomentarisao suđenje u Evroligi. Istakao je da ekipa sa Malog Kalemegdana ima "čudan tretman", ali da ne želi da plaća kazne za komentarisanje arbitara. 

Takođe se osvrnuo na promenu trenera sa početka sezone, kao i na to što je tokom cele takmičarske godine ekipa u problemima sa velikim brojem povreda.

"Neću da pravim alibi, povređeno je dosta igrača, skoro nikad nismo bili kompletni. Kada bi imali budžet za plaćanje kazni za sudije onda bih vam dao komentar skroz do kraja. Mislim da svi vide jasno šta je. Nismo u mogućnosti da to radimo. Neki čudan tretman je prema Crvenoj zvezdi ali idemo dalje. Toliko brzo idu utakmice, tako da nemamo kad ni da se radujemo ni da patimo", rekao je u jutarnjem programu RTS-a Čović. 

Bio je pitanja i oko Jaga dos Santosa, brazilskog plejmejkera koji je jedno vreme nosio igru tima. On je završio u bolnici posle udarca koji je dobio od Bonzija Kolsona, ali sada je blizu povratka na teren. 

"Jago je juče izašao iz bolnice, operisan je. Njemu je pukla čeona kost, ovaj gornji sinus od udarca laktom, a tada je isto sviran obostrani faul što je dosta interesantno. Hvala Bogu dobro se oseća i treba ga očekivati za jedno sedam do deset dana na terenu sa posebnom maskom. Sve u svemu dobro je prošao kako je moglo da bude", završio je Čović. 

(MONDO, RTS, N.L.)

BONUS VIDEO: