Košarka

HEZONJA "NAMIGNUO" PARTIZANU? Grobari će se obradovati, dugo ga žele u svom timu!

Autor Milutin Vujičić

Mario Hezonja i dalje nije načisto gde će igrati sledeće sezone, ali ima signala koji govore da bi mogao i u Partizan.

Izvor: Alberto Gardin / Zuma Press / Profimedia

Partizan večeras od 20.30 dočekuje Real Madrid u rasprodatoj "Areni" i želi da se osveti za poraz u ludom plej-ofu prethodne sezone. Ipak, znaju i crno-beli da ne smeju previše da misle o tim utakmicama, u kojima su "ispustili" 2-0 u seriji, pošto je ovo jedna od najvažnijih utakmica za njih u trci za plej-in. 

Real Madrid je u Beograd došao praktično sa najboljim timom i želi da nastavi svoju dominaciju u Evroligi, a pogledi će posebno biti upereni u hrvatskog reprezentativca Marija Hezonju. Dobro je poznato da je dobijao aplauze navijača crno-belih, dugo se već šuška o njegovom dolasku u Beograd, a čini se da ni Hezonja više ne krije simpatije prema srpskom klubu i to će samo dodatno podgrejati priče o transferu.

"Svaka utakmica Partizanu je najbitnija u sezoni, ja bih kao fan Evrolige i njihov fan voleo da ih vidim u plej-ofu. Za nas je takođe bitna jer smo neke prethodne gubili na blesav način. Bilo je tu svega, od bolesnih igrača do povreda", rekao je Hezonja u intervjuu za "Mozzart Sport" i potom se osvrnuo na poruke koje dobija od kada se povela priča o odlasku iz Reala.

"Nisam ništa razmišljao. Istina je da tu ima dosta poruka, zahvalan sam svim navijačima koji me prate i poštuju. Nastojim da vratim to na terenu i u igri. Što se tiče sledeće sezone, ništa ne znam. Maksimalno sam koncetrisan na ovu sezonu, da ponovimo uspeh ako je moguće od prošle i da onda bude lakše razmišljati o budućnosti", poručio je hrvatski reprezentativac koji i dalje ne želi da otkrije gde će igrati.

Podsetimo, Hezonja se takođe dovodio u vezu i sa Panatinaikosom, dok je navodno njegova najveća želja da se vrati u NBA ligu gde u prvom mandatu nije uspeo da se izbori za minutažu. Ove sezone Hezonja prosečno postiže 13,2 poena, a beleži i 4,4 skoka po meču.

BONUS VIDEO:

(Mozzart Sport/MONDO - M.V.)