Košarka

GRLA I DLANOVI, BEZ IKAKVIH DRUGIH ALUZIJA! Partizan se oglasio saopštenjem pred Real Madrid

Autor Milutin Vujičić

Partizan objavio saopštenje koje je upućeno navijačima.

Izvor: MN Press

Partizan večeras od 20.30 u rasprodatoj "Areni" igra protiv Real Madrida, a klub se nekoliko sati pre utakmice oglasio na zvaničnom sajtu i u saopštenju je naglasio da će mere obezbeđenja biti veće nego za neke prethodne susrete. Takođe, klub je zbog dobro poznate situacije sa Real Madridom iz prošle sezone, kada je bilo nemilih scena u Madridu, apelovao da navijači dočekaju rivale "onako kako dolikuje publici sa najboljom reputacijom u Evropi".

U saopštenju koje prenosimo u celosti, Partizan je Real Madrid nazvao "velikim rivalom i sportskim prijateljom", dodajući da svi zajedno imaju jedan cilj - da dođu do pobede koja bi donela veliku priliku crno-belima da nastave takmičenje u Evroligi u doigravanju.

"Četiri kola pre kraja ligaškog dela najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, Partizan Mozzart Bet se nalazi među timovima koji se bore za plasman u narednu fazu. Večeras, u Štark arenu dolazi aktuelni šampion Evrope i lider na tabeli Real Madrid, protiv kog će crno-beli dati sve od sebe kako bi došli do pobede. Tokom čitave evroligaške sezone, Štark arena je na utakmicama Partizana dupke puna, a za današnji meč vlada veće interesovanje nego za bilo koji drugi. Tim povodom, KK Partizan Mozzart Bet poziva sve navijače da u dvoranu dođu ranije i tako izbegnu gužve na ulazima.

Usled povećanog rizika zbog velikog interesovanja, mere bezbednosti će za večerašnju utakmicu biti pojačane, a Klub ovim putem apeluje na navijače da se tokom utakmice ponašaju onako kako dolikuje publici sa najboljom reputacijom u Evropi! Sva negativna dešavanja iz prošle sezone, neka u prošlosti i ostanu! Večeras, neka grla i dlanovi budu isključivo uz crno-beli tim, bez ikakvih drugih aluzija.

Parni valjak večeras igra protiv velikog rivala, ali i sportskih prijatelja. Večeras, budimo svi kao jedan u borbi za pobedu koja bi Partizanu mnogo donela u raspletu sezone!", naglašava se u saopštenju crno-belih.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)