Košarka

"NE PUŠTAM NI ROÐENOG BRATA DA ME POBEDI" Nikola Milutinov o zvižducima Grobara u Areni

Autor Mladen Šolak

Srpski košarkaš, bivši centar Partizana, nije zamerio navijačima crno-belih uvrede i dobacivanja.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Srpski košarkaš Nikola Milutinov nije zamerio Grobarima to što su mu zviždali i što su mu dobacivali uvrede tokom male ceremonije pred meč Partizan - Olimpijakos. Bivši centar crno-belih, sada as Pirejaca, tako nije dobio lep doček uoči utakmice, dok mu je uručivan crno-beli dres koji je nosio od 2012. do 2015. godine.

"Pre svega hvala Partizanu na pokloni, znači mi to, proveo sam prelepe godine ovde i da nije blio Partizana, ne bi bilo ni mene ovde", rekao je on posle meča za "Sport klub".

"Što se tiče navijača, sa jedne strane su razumljivi zvižduci, ne osećam ništa loše prema njima, verujem da je to iz nekog razloga što igram za Olimpijakos, možda zbog nečega što se desilo na prvoj utakmici, ali uvek sam se trudio kada igram i hoću da pobedim. Tako je i sa rođenim bratom, i njega hoću uvek da pobedim i uvek ću se truditi da dam sve od sebe za klub koji predstavljam i pobeda mi najviše znači", dodao je on.

I dalje neoporavljeni srpski košarkaš gledao je dramatičnu pobedu Olimpijakosa protiv Partizana sa strane, jer je mesecima van terena. On će zaigrati u završnici ligaškog dela Evrolige, koja će trajati još dve nedelje, i u kojoj će se njegov tim boriti za prednost domaćeg terena u plej-ofu. Sa druge strane, pred Partizanom je žestoka borba za ulazak u Top 10 fazu, u kojoj više ne zavisi sve od njega.

(MONDO - M.Š)