Košarka

PANTER SE JAVIO POSLE UBEDLJIVOG PORAZA ZVEZDE: Napisao dve reči i izazvao buru na društvenim mrežama!

Autor Nemanja Stanojčić

Kevin Panter se oglasio na društvenim mrežama posle poraza

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Crvena zvezda i Partizan završili su takmičenje u Evroligi. Najubedljiviji poraz u istoriji crveno-belih u elitnom takmičenju značio je da oba tima ispadaju. Efes je dominirao (100:55). Tokom tog meča oglasio se i kapiten crno-belih Kevin Panter.

Na društvenim mrežama ostavio je poruku, odnosno napisao je samo dve reči - "Veoma očigledno". Nije jasno da li se to odnosilo na dešavanja za meču ili na neku određenu situaciju, ali je njegova poruka podigla buru na društvenim mrežama. Pojavili su se mnogi komentari navijača sa svih strana.

"Dobili smo Fenerbahče dva puta u nedelju dana. 'Zapalili" smo se", napisao mu je jedan od navijača iz Turske. "Da si napravio faul protiv Bajerna, sad ne bismo zavisili ni od koga", bio je drugi komentar. Ostali su mu većinom pružili podršku i poželeli mu da donese trofej Partizanu u ABA ligi.

Izvor: Printscreen/Twitter/KPJunior

Što se dešavanja u Istanbulu tiče, pored ubedljivog poraza Zvezde na parketu je bila velika tenzija. Miloš Teodosić jurio je sudiju po parketu i bio je vidno besan i zbog toga je isključen. Isključen je i Džoel Bolomboj koji je stao u odbranu Branka Lazića.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: