Košarka

VREĐALI SMO GA, A MOGAO DA PARTIZANU ODMAH NAPLATI! Ostoja Mijailović stao u Nikolinu odbranu - To je tužno!

Autor Mladen Šolak

Predsednik Partizana o uvredama na račun Nikole Milutinova

Izvor: MN Press

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović govorio je o uvredama navijača Paritzana na račun Nikole Milutinova, bivšeg igrača crno-belih koji je izviždan prilikom nedavnog dolaska u Beogradsku arenu sa Olimpijakosom.

"Bio sam tužan jer su mi neke slike prošle kroz glavu, kada su naši navijači vređali. 2017. smo Nikoli dugovali oko 200.000 evra i mogao je odmah da naplati taj novac, a napravio je reprogram da ga naplati u narednih 5 godina, kasnili smo kad je bila korona i nismo imali novca, i nije pravio problem", rekao je Ostoja Mijailović za Sport klub i nastavio:

"Bio je duel kada je igrao u Partizanu, kad je umalo izgubo oko, ali ne smemo tako da vređamo ljude i da radimo tako stvari, to je nešto što se kod nas dešava bespotrebno, a na korak smo da imamo idealnu situaciju i da budemo primer svima kako klub treba da funkcioniše. Vređaju našeg igrača i treba da prevedem nekom Italijanu koji sedi pored mene šta to rade, to je ružna strana onoga što sdešava kod nas".

Takođe se osvrnuo na situaciju sa navijačem kome je pre nekog vremena doživotno zabranjen ulazak na utakmice Partizana zbog vređanja i napada na Uroša Trifunovića. "Imali smo navijača koji je vređao Trifunovića, pola grada me zvalo posle toga čiji je on rođak, prijatelj, dok sam ja u Partizanu on više nikad neće ući u Arenu", završio je Mijailović. 

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: