Košarka

BACIO MIKROFON I ODJURIO! Jokić mu je "noćna mora", nije mogao da se obuzda zbog poraza! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Burno je reagovao Entoni Dejvis koji nije mogao da podnese još jedan poraz od Jokića, deseti uzastopni.

Izvor: YouTube/Hello Rc/Screenshot

Denver je pobedio L.A. Lejkerse 101:99 zahvaljujući košu Džamala Mareja u poslednjoj sekundi, a za tragičara utakmice može da se proglasi Entoni Dejvis iako je bio najefikasniji na meču. Imao je "Obrva" 32 poena i 11 skokova, šutirao je 14/19 iz igre i ozbiljno je mučio Nikolu Jokića, ali je kada je bilo najvažnije nestao sa terena. Imao je probleme sa faulovima, morao da se čuva, da bi baš preko njega Marej postigao odlučujući koš na meču.

Čini se da je Dejvis bio vrlo frustriran zbog toga i na konferenciju za medije došao je neraspoložen da razgovara sa novinarima. Na svako pitanje odgovarao je u pet-šest reči, ponavljao jednu te istu mantru, a onda je bacio mikrofon i odjurio iz sale kada je ponovo dobio pitanje o odbrani kod koša Mareja za pobedu.

"Možeš li da nas provedeš kroz tu poslednju akciju na meču, šta se tu dešavalo? Ne znam da li ste hteli da napravite blok ili, šta ste hteli...", glasilo je pitanje posle kog je Dejvis pobesneo: "Marej je postigao koš", rekao je on pre nego što će baciti mikrofon.

Entoni Dejvis ljut
Izvor: YouTube/Hello Rc

Tokom svog izlaganja, Dejvis je inače govorio da će se Lejkersi vratiti u trećoj utakmici i pobediti, poručujući i da su radili sve što je trebalo - igrali dobru odbranu pre svega - samo je Denver pogodio teške šuteve. Dodao je i da nijednog trenutka nisu izgubili na samopouzdanju, što ćemo moći da vidimo već u noći četvrtak na petak.

Pogledajte i veliko slavlje Nikole Jokića nakon pobede Denvera, dok je u izjavi posle meča posebno želeo da nahvali Mareja koji je do poslednja dva minuta igrao katastrofalno.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)