"KO PRATI KOŠARKU, SVE VIDI!" Supruga košarkaša Partizana se opet oglasila: Zaslužuješ svet, a i mnogo više!

Ivana Maksimović Anđušić je rekla šta je imala. Ima li tu neke poruke između redova?

MN Press

"Ja ću večeras navijati za ovog momka, kao i uvek, Nadam se da će se Željko Obradović smilovati i da me neće razočarati i ovaj put", rekla je pred treći meč finala ABA lige Ivana Maksimović-Anđušić, naša proslavljena olimpijka i supruga košarkaša Partizana Danila Anđušića

Željko Obradović je nije razočarao i Danilo Anđušić je igrao na tom meču. Za 19 minuta postigao je 13 poena i od njega je efikasniji bio samo Aleksa Avramović. Ipak nije to bilo dovoljno Partizanu da produži sezonu u ABA ligi. Nakon kraja ove takmičarske godine u regionalnom takmičenju ponovo se oglasila supruga srpskog košarkaša.

"A za ovog momka, malo je reči kojima bih opisala celu ovu sezonu. Posle skoro dva meseca neigranja sinoć je pokazao srce i ljubav. Ljubav prema košarci i ljubav prema klubu. A za kvalitet, iskustvo i godine govore sami za sebe. Ko istinski prati košarku, sve vidi", napisala je ona i dodala: "Tvoji dečaci i ja smo preponosni na tebe. Zaslužuješ svet, a i mnogo više, Nove lepe i velike stvari tek dolaze!"

Videćemo da li ovo nosi neku dublju poruku i šta će biti sa iskusnim šuterom. Danilo Anđušić ima ugovor do kraja sezone i videćemo da li ćemo ga sledeće godine videti u crno-belom dresu. S obzirom da je Frenk Kaminski već otpisan kada je igranje u Superligi u pitanju, a da još dvojica stranaca moraju da se "skrate" do četvrtka, verovatno je da ćemo prvo Anđušića gledati u većoj minutaži u mečevima Superlige. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Anđušić izjava  MONDO/Nemanja Stanojčić