CRVENA ZVEZDA SPREMA BOMBU U PRELAZNOM ROKU: Isplivalo ime koje će oduševiti navijače - pregovori su počeli!

Regionalni šampion želi svog bivšeg igrača!

Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

KK Crvena zvezda želi da vrati Džordana Lojda, saznao je "Sport klub". Nekadašnji šuter crveno-belih odlazi iz Monaka Saše Obradovića i po svemu sudeći moguće je da se vrati na Mali Kalemegdan, gde je igrao u sezoni 2020/21.

Isti izvor navodi da postoji realna mogućnost da 30-godišnji Amerikanac posle tri godine obuče Zvezdin dres, posle svog rastanka sa Monakom, za koji nije igrao mnogo ove sezone zbog povrede leđa. Nekadašnji NBA šampion sa Toronto Reptorsima pojačao bi Zvezdinu "vatrenu moć", bez obzira na to što i dalje postoji mogućnost da njegov ugovor sa Monakom bude produžen. Pošto nije izvesno da će se to dogoditi, Amerikanac bi mogao da se vrati u Zvezdu bez obeštećenja.

Džordan Lojd došao je 2020. u Zvezdu iz Valensije, a potom je igroa za Zenit i od 2022. godine za Monako. Saša Obradović neretko je isticao da ga veoma poštuje i kao igrač ai kao čoveka, a on mu je na to poverenje uzvraćao dobrim igrama, poput onih sa kraja prošle sezone, kada je bio MVP finala francuske lige.

Lojd je neretko na društvenim mrežama isticao da su mu crveno-beli i dalje dragi, zimus je "kačio" crvena i bela srca posle pobede svog tima protiv Partizana, a pamti se i njegov srdačan pozdrav sa igračima Zvezde u vreme kada je bio igrač Zenita. Grlio se Lojd tada sa Lazićem, Dobrićem, Davidovcem, a sada bi mogao da ponovo igra sa nekima od njih, ako zaista opet zaduži dres regionalnog šampiona.

"Volim navijače, znam da su me voleli kada sam igrao u Zvezdi, tako da poštujem ih. Volim i grad, lepo je biti ovde čak i kada ne igraš...", rekao je Lojd jednom prilikom, ostavivši otvorena za vrata za mogući povratak u crveno-belo. Da li će sada kroz njih proći?

(MONDO - M.Š)