Košarka

LEBRONOV SIN LAGAO CELU KARIJERU!? Skauti proverili Bronija i jedna stvar je potpuno netačna

Autor Milutin Vujičić

NBA skauti očekivali su da je Lebronov sin Broni mnogo viši, pošto su se tokom njegove dosadašnje karijere pojavljivali drugi podaci.

Izvor: YouTube/ESPN/Screenshot

Lebron Džejms ne krije da je u košarci ostao i zbog velike želje da zaigra sa rođenim sinom Bronijem, međutim postavlja se veliko pitanje da li će ga Lejkersi izabrati na ovogodišnjem draftu. Ako ne "potroše" jednog pika na Lebronovog sina, vrlo lako bi moglo da se desi da slavni košarkaš zatraži trejd u ekipu koja je izabrala Bronija, dok sve više kolaju priče o tome da naslednik nije ni blizu tako talentovan kao što se mislilo.

I ne samo to, Broni Džejms je imao zdravstvenih problema sa srcem na koledžu, dok se sada pojavila i informacija da pojedine stvari u izveštajima o njemu nisu tačne. Preciznije, spominje se prevara da je Broni Džejms upisan kao da je visok 193 centimetra, dok je u praksi zapravo 185.


Problem za Lebrona i njegovog sina nastao je kada su pojedini izveštaji skauta "procurili" u javnost i u kojima se spominju neki od očiglednih problema u njegovoj igri. I dok hvale "skočnost" za jednog beka, odmah su uvideli da ima velikih problema kada je u pitanju igira s loptom: "Može da ide samo u levu stranu", "Dovoljno je visok samo za pleja, ali ne može da vodi napad", "Daje poene samo uz postavljen blok" i "Nije spreman za NBA ligu" samo su neki od komentara koji se provlače od kada su navijači videli Bronija na delu.

Podsetimo, Broni Džejms je igrao i na Ol-staru za svoj uzrast, iako je prošle sezone u proseku beležio samo pet poena i dve asistencije po meču, pa se mnogi pitaju da li bi bio uopšte uzet u obzir na draftu da nije sin jednog od najboljih košarkaša svih vremena. Videćemo gde će posle studiranja na Južnoj Karolini i ko će ga izabrati...

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)