Košarka

SRPKINJA UKRALA ŠOU NA FAJNAL-FORU! Milica zgrabila Luku i poljubila pred kamerama! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Milica Tasić u zagrljaju Luke Vildoze nakon osvajanja šampionske titule u Evroligi.

Izvor: Instagram/milicatasic12/printscreen

Panatinaikos je osvojio titulu u Evroligi pošto je večeras u Berlinu razbio Real Madrid 95:80. Igrao je vrlo slabo PAO u prvom poluvremenu, ali je u nastavku Matijas Lesor "zaključao" reket i naterao igrače Reala da šutiraju spolja dok ih šut uopšte nije služio, a istovremeno je Ergin Ataman pronašao uloge i igračima sa "kraja klupe".

Tako je cele sezone u milosti i nemilosti bio argentinski plemejker Luka Vildoza, ali je u finalu odigrao bitnu ulogu sa 13 minut ana parketu. Postigao je jednu trojku, uhvatio defanzivni skok i napravio dobar pritisak u odbrani, da bi na kraju "ukrao šou" zajedno sa svojom devojkom Milicom Tasić. Srpska odbojkašica je odmah uletela na teren kako bi proslavila sa njim, ali je morala prvo da sačeka da se Argentinac spusti sa koša na kome je sekao mrežicu.

Milica Tasić je privukla pažnju trbušnjacima i na meču polufinala protiv Fenerbahčea, a sada je svog dragog poljubila pred kamerama dok je nosila njegov dres iz Panatinaikosa. "Bilo je sjajno, nisam očekivao da igram večeras, ali ostaje nam da slavimo večeras", rekao je Vildoza za "Sport Klub".

Na pitanje da opiše osećaj na srpskom, Vildoza je pozvao Milicu u pomoć, ali je ipak odlučio da za drugi put progovori na našem jeziku: "Moramo da radimo na tome", dodala je srpska odbojkašica koja ga je na kraju intervjua strasno poljubila.

Pogledajte i fotografije Milice Tasić:

BONUS VIDEO:

(SportKlub/MONDO/M.V.)