Košarka

DONČIĆ PROZIVAO "NOVOG DŽORDANA": Cela Amerika bruji, šta mu je Luka rekao u lice? (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Luka Dončić stao je kraj Entonija Edvardsa i počeo da "brblja" nakon pobede Dalasa.

Izvor: Youtube/House of Highlight/Screenshot

Dalas je prethodne noći pobedio Minesotu 116:107 i sada vodi 3:0 u seriji, što znači da im fali još samo jedna pobeda za plasman u veliko NBA finale. Najzaslužniji za to je Luka Dončić koji blista u plej-ofu, a zajedno sa Kajrijem Irvingom uspeo je da neutrališe najboljeg igrača Minesote, sjajnog Entonija Edvardsa.

Dončić je ubacio 33 poena, a imao je čak i pet ukradenih lopti što govori o dobroj odbrani, čak i na hitrom Edvardsu koga su mediji požurili da prozovu "novi Džordan". Možda je baš to razljutilo Dončića koji ga je uz pomoć Irvinga zaustavio na 26 poena, a potom je na kraju meča prišao beku Minesote i sa njim nešto pričao. Mediji u SAD spekulišu da su "pale prozivke", kao što je to bilo pre sa Bukerom...


Ipak, upitan da prokomentariše šta se dogodilo između njih dvojice, Dončić nije želeo da širi temu: "Ne, ne bih želeo da pričam o tome", kazao je uz osmeh, koji dovoljno može da otkrije u kakvom tonu je bio razgovor.

Podsetimo, ako se Dalas plasira u finale NBA lige, najverovatnije će igrati protiv Bostona koji takođe vodi 3:0 protiv Indijane.

Luka Dončić
Izvor: Youtube/NBA

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)