Košarka

KAMINSKI SLAVI POSLE ODLASKA IZ PARTIZANA: Procurile prve fotografije iz Amerike, jedva dočekao da ode! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Frenku Kaminskom se u Srbiji izgleda nije previše svidelo.

Izvor: MN Press/Tiktok/ashbrew

Dok Partizan još igra i bori se za ulazak u finale Superlige protiv Mege Frenk Kaminski slavi! Centar koji je trebalo da bude lider Partizana i da zameni Matijasa Lesora ove sezone je prvi za koga smo saznali da je otpisan nakon finala ABA lige, a sada smo videli njegove prve fotografije iz Amerike. 

Njegova supruga Ešli Bruer Kaminski postavila je na svom instagram profilu fotografiju nasmejanog centra obučenog od glave do pete u američke zastave. Imao je šorc u šarama američke zastave, majicu sa američkom zastavom na njoj, a kao da to nije bilo dovoljno još je dodao i dve američke zastave u rukama kao i američku zastavu na stolu pored. 

"Ovaj momak je srećan što je kući", napisala je Ešli Bruer Kaminski, a vrlo se sigurno može pretpostaviti da ovakav odnos znači da ga nećemo gledati u redovima Partizana naredne sezone. Pogledajte fotografiju Kaminskog: 

Izvor: ashbrew/instagram

Frenk Kaminski ima 31 godinu i rođen je u Vinfildu u Ilinoisu. Ima srpsko poreklo i čak je pominjan kao eventualno pojačanje u redovima reprezentacije Srbije. To se nikada nije desilo, a on je posle fantastične NCAA karijere 2015. izabran kao deveti pik od strane Šarlota. Igrao je i u Finiksu, Atlanti i Hjustonu pre nego što je došao u Partizan.

U Evroligi je ove sezone prosečno beležio 8,9 poena, 3,4 skoka i 1,6 asistencija, a iako je na momente blistao u napadu defanzivno je sve vreme bio problem i kada je došlo vreme da se otpiše nekoliko stranaca pred plejof Superlige on je odmah odleteo za Ameriku. Sudeći po ovim slikama Željku Obradoviću je bilo lako da ga se odrekne.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: