Košarka

FOTO UBOD - SRPSKA LEPOTICA INKOGNITO GLEDALA ZVEZDU: Sakrila se od pogleda zbog košarkaša! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Pop zvezda je stigla na meč Crvene zvezde, a znamo i razlog.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić/Bane T. Stojanovic/ATAIMAGES

Crvena zvezda je pobedila FMP i u drugom meču polufinalne serije i plasirala se u finale Superlige Srbije, a neopaženo je na tribinama prošla Teodora Džehverović! U uglu hale u Železniku, sa kačketom krila se od pogleda publike, a znamo i razlog zbog koga je stigla na meč. 

Teodora je bila povezivana sa nekoliko košarkaša, ali je već neko vreme sa povremenim reprezentativcem Slovenije Maticom Rebecom i tu romansu ne krije. Već su stavljali nekoliko puta zajedničke slike sa letovanja i ozvaničili su svoju romansu, a otkako se Rebec vratio u FMP ona je redovna na utakmicama. Pogledajte kako je Teodora izgledala na utakmici: 

Matic Rebec je na utakmici protiv Zvezde bio jedan od boljih u redovima "pantera" i pored osam poena upisao je sedam asistencija. Inače je ovaj 29-godišnji plejmejker karijeru počeo u Heliosu, zatim je igrao u Rogaškoj, Krki, Jeniseju i Primorskoj pre nego što je u sezoni 2018/19 prvi put obukao dres FMP-a. Oda tada je bio u Španiji, Hrvatskoj, Nemačkoj, Italiji, Francuskoj, a u FMP je došao nakon Cedevita Olimpije i Kazme.

Bip je lider u asistencijama ABA lige 2019, MP kupa Slovenije 2018. tri puta je osvajao kup Slovenije, ali mu je najveći uspeh to što je kao treći plej 2017. godine osvojio Eurobasket u Turskoj.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: