"NE ZAVARAVAJTE SE, LUKA GA NE VOLI!" Dončić hoće osvetu u finalu NBA, a jednog superstara želi da uništi!

Nisu se rastali u najboljim odnosima i sada je vreme za osvetu!

instagram/runitbackfdtv/Youtube/Bloom legend

Došlo je vreme i za NBA finale! U borbi za trofej sastaće se sa jedne strane Luka Dončić, Kajri Irving i Dalas Maveriksi, a sa druge Boston Seltiksi u kojima glavnu reč vode Džejson Tejtum i Džejlen Braun, ali je tu kao treća zvezda ekipe i Kristaps Porzingis. Biće ovo finale u kojima 

"Nemojte da se zavaravate, u Dalasu ne vole Kristapsa Porzingisa. Luka nije voleo da igra sa njim, imali su pravi problem tamo, Mislim da se to zna, nije im išlo zajedno", rekao je nekadašnji NBA košarkaš Čendler Parsons.

Nekadašnji košarkaš Hjustona, Dalasa, Memfisa i Atlante završio je sa košarkaškom karijeru 2020. godine očigledno je bio dobro upućen u situaciju u Mavsima. Visoki Letonac je u Dalas došao 2019. godine iz Njujork Niksa kako bi Luka Dončić imao partnera sa kojim bi mogao da napravi tim za titulu, ali nije se naigrao košarke Porzingis u Teksasu. U dve i po sezone nikada nije dobacio do 60 odigranih mečeva, a u plejofu je upisao tek 10 nastupa pre nego što je trejdovan u Vašington.  "Svaki put kada pipne loptu zviždaće mu. Navijači tamo su ponosni, ako ste povređeni, ako ne igrate, ako niste u formi u kvakvoj ste bili pre nego što ste stigli u Mavse ne vole vas. Takva je situacija", otkrio je dalje Parsons.

Tu je i Kajri Irving koji je bio u Bostonu i tu je ostavio jako loš utisak, pa će ga sigurno publika na prva dva meča dočekati neprijateljski. Ipak, Parsons ne veruje da će proći lošije od Porzingisa.  "Ja se sećam kada sam menjao sezone u regularnoj sezoni kada se vratite i igrate sa tim timom hoćete da im dokažete da im fali nešto, utakmica ima više žara. A sada imamo NBA finale! Mislim da obojica imaju veću motivaciju. Sigurno neće biti lako Kajriju u Bostonu, ali garantujem vam da će Porzingis biti izviždan kad god dobije loptu", završio je on. 

Prvi meč finala NBA lige na progamu je od 2:30 nakon ponoći u Bostonu, a sledeći je na programu tri dana kasnije. Zatim se mečevi igrjau 13. i 15. juna, peta utakmica je na progamu 17. a šesta 20. juna. Najkasnije će NBA finale potrajati do sedmog meča 23. juna.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Saša Dončić  MONDO/Nemanja Stanojčić