Košarka

HEZONJA, DA LI PAMTIŠ ŠTA SI REKAO O PARTIZANU? Navijači ne zaboravljaju ovu izjavu, zna se i zašto!

Autor Nemanja Stanojčić

Mario Hezonja je već ranije pričao o Partizanu, a navijači ga i danas podsećaju na tu izjavu...

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Mario Hezonja mogao bi da dođe u Partizan. Već neko vreme priča se o njegovom potencijalnom prelasku iz Real Madrida, pošto nije još uvek produžio ugovor sa španskim klubom. Njegova poruka od pre nekoliko dana kada je postavio jednu fotografiju na Instagramu dodatno je "zapalila maštu" navijača.

Zbog svega toga sada ga pristalice crno-belih podsećaju na jednu izjavu koju je dao još 2012. godine kada je potvrdio da navija za Partizan. "Verovatno bi mi mnogi zamerili kada bih se preselio u Beograd, ali me to ne zanima. Tu nas svi otpisuju, misle da znaju sve, a zapravo ništa ne znaju. Svi smo mi isti, ljudi od krvi i mesa. Ne znam ni za jednog Srbina koji je divljak", pričao je Mario tada kada je imao 17 godina.

Jasno je da se Hezonja neće zvanično da priča o nastavku karijere dok se ne završi finalna serija ACB lige. Tamo Real vodi protiv Mursije sa 2:0 u seriji i trofej osvaja ekipa koja prva stigne do tri pobede.

Španski list "Mundo deportivo" preneo je tu informaciju, uz pozivanje na srpske medije. "Mnogi prenose da je Željko Obradović blizu angažovanja Hezonje koji nikada nije krio svoje simpatije prema crno-belima", navodi se na sajtu.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: