PARTIZAN HEZONJI NUDIO VIŠE NOVCA NEGO PANTERU! Isplivali detalji ugovora - milioni su bili u pitanju!

Partizan je navodno nudio Mariju Hezonji više novca nego Kevinu Panteru.

MN Press

Mario Hezonja ostaje u Realu, ide u Barselonu, hoće u NBA, Partizan ga traži... Sve to u razmaku od samo nekoliko dana pojavilo se kao vest o hrvatskom reprezentativcu. Kako stvari stoje na kraju će izgleda zaista da produži ugovor sa Madriđanima, ali su stvari mogle da budu drugačije.

U priču je bio uključen i srpski tim. Prema informacijama koje su se pojavile španskim medijima ponuda je bila astronomska. Španska "Marka" prenosi da je Partizan pokušao da iskoristi haos na relaciji dva španska velikana i da je kontaktirao njegovog agenta. Navodno je ponudio Hezonji više novca nego Kevinu Panteru i ugovor na tri godine. Spekuliše se da je doskorašnji kapiten imao platu od 2,6 miliona dolara godišnje.

Panter će karijeru nastaviti u Barseloni, potpisaće dvogodišnji ugovor i tamo se sprema remond. Stigao je novi trener, Đoan Penaroja i on stvara novi tim na čelu sa Kevinom. Najavljuje se odlazak nekih igrača, poput Nikole Kalinića koji se dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom već neko vreme.

 Mario Hezonja (29) igra za Real od 2022. godine kada je došao iz Uniksa i sa "kraljevskim klubom" osvojio je titulu prvaka Evrope i sada titulu prvaka Španije. Uz Džanana Musu, izvesno će predstavljati osnov tima i u narednim sezonama, za vreme smene generacije Rudija Fernandeza, Serhija Ljulja, Serhija Rodrigeza...

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Mario Hezonja izjava  Mondo/Nemanaj Stanojčić