Košarka

"KASNE DVE PLATE, IDEM IZ PARTIZANA!" Agent Bruna Kabokla se oglasio, Brazilac podneo zahtev za raskid!

Autor Nikola Lalović

Odlazi posle nepune sezone i mnogo muka Bruno Kaboklo iz Partizana.

Izvor: MN Press

Rekao je predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović da će Bruno Kaboklo ostati u Partizanu i sledeće sezone, ali izgleda da i brazilski krilni centar ide. On je prekršio klupsku disciplinu i otišao je samovoljno iz ekipe pred finale Košarkaške lige Srbije sa Crvenom zvezdom, ali sada je njegov agent u izjavi za "Meridian sport" otkrio da Kaboklo ide!

Danijel Hazan koji vodi brigu o karijeri nekadašnjeg NBA igrača otkrio je da kasne dve plate i da zbog toga Kaboklo može da izađe iz ugovora. Pregovora nema, kako ističe on želi da ode iz kluba i to je konačna odluka. 

"Znate da je Bruno napustio Partizan da bi se priključio reprezentaciji Brazila. Morao je da obavi sve testove pre starta priprema, imali smo klauzulu u ugovoru prema kojoj je klub obavezan da mu to dozvoli. Kasne dve plate. U ugovoru ima rok od 30 dana koliko klub može da kasni sa isplatama, ali i da mi moramo u roku od sedam dana (od prekoračenja kašnjenja) da pošaljemo mejl sa zahtevom da se plati. To smo i uradili. Ali niko nam nije odgovorio ni na mejl, niti je novac uplaćen. I – poslali smo zahtev za raskid ugovora. Već smo doneli našu odluku. Bruno neće igrati u Partizanu", rekao je Hazan za "Meridian sport". 

Bilo je čak glasina da Bruno Kaboklo pregovara sa Crvenom zvezdom, a za sada na pozicijama pod košem nema pojačanja za Partizan za narednu sezonu. Osim Kabokla klub je napustio i Zek Ledej, tokom sezone je otišao Tristan Vukčević, a ima naznaka da bi mogao i Alen Smailagić da promeni sredinu. Partizan je do sada doveo Frenka Ntikilinu, Ifea Lundberga i Vanju Marinkovića. 

(MONDO, Meridian sport, N.L.)

BONUS VIDEO: