Košarka

ZVEZDIN KOŠARKAŠ DOVODI LEPU AMERIKANKU U BEOGRAD: Igrala za Olimpijakos, sad će opet obući crveno-belo!

Autor Dušan Ninković

Novo pojačanje Crvene zvezde Majk Daum ima veliku podršku u karijeri od Tejlor Agost.

Izvor: Instagram/taylor_agost/printscreen

Košarkaški klub Crvena zvezda angažovao je i četvrto pojačanje za narednu sezonu - u Beograd stiže Majk Daum, dosadašnji krilni centar Anadolu Efesa. Američki košarkaš trebalo bi da bude veliko pojačanje za crveno-bele u reketu, a njegovim dolaskom biće oduševljeni i navijači. Ako ni zbog čega drugo, onda zbog Tejlor koja će sa njim doputovati u Srbiju.

Supruga američkog košarkaša je Tejlor Agost Daum, Majkova ljubav još iz koledž dana. Zvezdin košarka pohađao je koledž Južna Dakota, a njegova izabranica, nekadašnja odbojkašica, bavila se sportom na koledžu Oregon. nakon što je završila školovanje Tejlor se oprobala u evropskoj odbojci. Pogledajte kako ona izgleda:

Tejlor Agost Daum igrala je za Ahen i Palmberg u Nemačkoj, kao i za Aris i Olimpijakos u Grčkoj. Upravo joj je crveno-beli tim iz Pireja bio poslednji u karijeri, pre nego što se udala za košarkaša koji sada stiže u Beograd, kako bi obukao iste boje. Crveno-belo će opet nositi i Tejlor, koja će u Beogradu navijati za supruga.

Ona je već godinama najveća podrška Majku. Upoznali su se 2017. godine, održavali su kontakt preko interneta, a zbližili su se 2019. godine. Tada su im se i karijere preselile u Evropu, pa su imali mnogo više prilike da vreme provode zajedno. Pogledajte kako izgledaju košarkaš Zvezde i njegova izabranica Tejlor:

Podsećamo, Crvena zvezda je u dosadašnjem toku prelaznog roka angažovala Uroša Plavšića, Ajzeu Kenana i Nikolu Kalinića, a za kompletiranje igračkog kadra potrean je još samo startni plejmejker za narednu sezonu. Pre toga su ugovore produžili Džoel Bolomboj i Rokas Gedraitis.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: