ANĐUŠIĆEVA POSLEDNJA PORUKA GROBARIMA! Ivana "pecnula" crno-bele, a ovako se Danilo oprostio!

Srpski košarkaš Danilo Anđušić završio je i treći mandat u Partizanu.

MN Press

Partizan se oprostio od Danila Anđušića, njegova supruga Ivana Maksimović oglasila se nakon toga, a red je da i dugogodišnji košarkaš crno-belih kaže poslednju reč. Iskusni košarkaš oglasio se na društvenoj mreži Instagram i uz nekoliko fotografija koje su obeležile njegov treći mandat u klubu napisao je emotivne reči za oproštaj od voljenog dresa.

Objava je izazvala mnogo komentara, pa je tako zvanični nalog Partizana prokomentarisao "Dobro pamtim sve...", a javili su se još i Kevin Panter, Jam Madar, Strahinja Pavlović, Miloš Jojić, Mateuš Saldanja...

"Kako je ovo teško pisati... Ali ovoga puta neću dužiti, pa ću ovako.. “Dao sam ti dušu, srce sam ti dao, ništa više nemam, al’ mi nije žao”. Zbogom. Uvek uz vas, hvala na svemu, moji Grobari", napisao je u sredu uveče na svom Instagram profilu doskorašnji košarkaš Partizana. Pogledajte njegovu objavu:

Danilo Anđušić prvi profesionalni ugovro potpisao je sa Hemofarmom, ali se preselio u Megu na pozajmicu. Nakon povratka u Vršcu je odigrao jednu sezonu, a zatim su se ređali Partizan, Virtus, Valjadolid, Bilbao, Partizan, Alvik, Parma, Uniks, Igokea, Burg, Monako i na kraju opet Partizan sa kojim je pre nekoliko dana završio saradnju.

Iskusni košarkaš po svemu sudeći će biti novi igrač Dubaija, novog učesnika ABA lige. Sa predstavnikom Ujedinjenih Arapaskih Emirata imaće priliku da u narednoj sezoni odigra dva meča protiv Partizana. Biće zanimljivo videti koliko će mu emocija izazvati utakmice protiv tima čiji je dres nosio u tri navrata.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Danilo Anđušić o Kevinu Panteru  MONDO/Nikola Lalović