Bilo je dosta loših stvari: Obradović se oglasio iz Grčke, nije zadovoljan igrom Partizana

Željko Obradović oglasio se posle pobede Partizana u Atini.

Printscreen/YouTube/Skweek

Partizan je utišao pun stadion i više od 35.000 navijača Panatinaikosa. U Atini je slavio (75:64). Od početka do kraja je tim Željka Obradovića bio bolji, a kada je stekao dvocifrenu prednost manje-više je sve vreme meča bio na toj granici i zasluženo stigao do trijumfa.

Po završetku susreta oglasio se trofejni stručnjak. "Čestitam Dimitrisu Janakopulosu i svima u Panatinaikosu na organizaciji ovog turnira, bio je na nivou Pavlosa Janakopulosa. Posebno, istorijsko veče sigurno. Bilo je neverovatno videti toliko ljudi i navijača Panatinaikosa ovde", rekao je Obradović.

On je u Panatinaikosu bio od 1999. do 2012. godine i sa njima je osvojio pet evroligaških trofeja. "Svi znaju moja osećanja o porodici Janakopulos, proveo sam verovatno najlepših 13 godina svog života ovde. I svaki put kada dođem osećam kao da nikada nisam odlazio. Ne osećam se kao gost, već kao da mi je ovo druga kuća."

Početkom oktobra kreće nova sezona Evrolige, pa je Željko upitan i kako je zadovoljan stanjem tima pred start sezone. "Novi tim, videli smo da je bilo dosta loših stvari, moramo da iskoristimo sledeću nedelju, iako počinje ABA liga za nas. Da se tako pripremimo za Evroligu koja će ove godine da bude mnogo, mnogo kvalitetna", zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ovacije za Obradovića  Kurir