Igor Rakočević se javio odmah posle poraza Partizana: Njegove reči na španskom iziritirale su Grobare

Bivši reprezentativac Srbije Igor Rakočević čestitao je svojoj Baskoniji pobedu nad Partizanom na startu Evrolige.

Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Partizan je odigrao vrlo dobar meč u Vitoriji, u najvećem delu utakmice je i vodio, međutim bolja koncentracija u završnici i "vetar u leđa" sa tribina doveli su Baskoniju do pobede od 88:82 na startu Evrolige. Tako se nastavilo Partizanovo "proklestvo" da više od dve decenije nije pobedio u Vitoriji, a mnogo puta - kao i večeras - bio je sasvim blizu prekidu tog niza. Ipak, moraće da se strpi do nekog narednog puta, a do tada može da nauči vrednu lekciju.

Tim iz Vitorije svakako je zadovoljan što je sezonu u Evroligu otvorio pobedom pred svojom publikom, a stigla im je čestitka i iz Srbije. Bivši srpski košarkaš Igor Rakočević čestitao im je na dobroj partiji putem Tvitera, pošto dobro znamo da je igrao za ovu ekipu samo u vreme dok se zvala Tau Keramika.

"Čestitam Baskoniji i Pablu Lasu na njihovoj prvoj pobedi u Evroligi. Tim deluje kompaktno, atletski i energetski veoma dobro", napisao je Rakočević na Tviteru.

Očekivano, zbog toga je dobio mnogo pozitivnih komentara iz Vitorije, dok navijači Partizana nisu bili baš presrećni što čestita njihovom protivniku na pobedi. Igor Rakočević je inače bivši košarkaš Crvene zvezde za koju je igrao u tri mandata (od 1994. do 2000. godine, pa u sezoni 2003/04, odnosno 2012/13). Za Tau Keramiku je nastupao tri sezone i njegov dres je povučen iz upotrebe u oba kluba. 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Spartak, Partizan, Subotica, Grobari  Kurir