Jokiću, kako si ovo izveo? Nikola kao Majkl Džordan, pogledajte magiju Srbina (video)

Fenomenalan potez Nikole Jokića oduševio sve ljubitelje košarke.

Fadel Senna / AFP / Profimedia

Nikola Jokić se igra košarke, tako bi najbolje moglo da se opiše sve što radi trostruki dobitnik MVP priznanja. Posle sjajnog leta i bronzane medalje sa Srbijom na Olimpijskim igrama srpski igrač je pokazao još jednom šta zna i ume.

Denver u Abu Dabiju igra prijateljski meč sa Bostonom u okviru priprema za novu sezonu i tamo je Nikola izveo potez koji je mnoge podsetio na legendarnog Majkla Džordana. Promenio je ruku usred šuta i uspeo da postigne poen. Prava magija. Tako nešto radio je "Em-Džej" dok je dominirao na parketu.

Pogledajte i sami kako je Jokić to uradio. Na prvi pogled je teško uhvatiti njegovu majstoriju, ali na snimku može jasno da se vidi kako je uspeo to da izvede.

Što se meča tiče, Seltiksi su na kraju slavili sa 107:103. Jokić je igrao samo 16 minuta i za to vreme upisao je 14 poena, uz 8 skokova i 2 asistencije. Majkl Porter Junior i Rasel Vestbruk dodali su po 12, uz 8 asistencija eksplozivnog plejmejkera. Na drugoj strani je Pejton Pričard bio najbolji sa 21 poenom, Džejson Tejtum je dodao 12. Svi su imali smanjenu minutažu, jasno je da meč nije imao takmičarski značaj ni za jedne ni za druge.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Nikola Jokić pred početak nove NBA sezone  Instagram/HouseOfHighlights