Hitno saopštenje Crvene zvezde pred Panatinaikos: Velika promena za tri meča, neće svi moći da uđu u halu!

Crvena zvezda će naredna tri meča kao domaćin morati da igra u "Pioniru".

MN Press

Crvena zvezda neće igrati u "Beogradskoj Areni" dok je na programu "Serbia open" u tenisu. Ovaj turnir će se početkom novembra održati u najvećoj beogradskoj hali, a zbog toga crveno-beli moraju na rkatko da se vrate u "Pionir". Sada se klub oglasio saopštenjem, zahvalio se svim navijačima koji su u velikom broju kupili sezonske ulaznice,. 

"KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je naredne tri utakmice u kalendaru kao domaćin prinuđen da igra u hali 'Aleksandar Nikolić'. Naš tim biće domaćin ekipama Panatianikosa (01.11.2024) i Albe (07.11.2024) u mečevima 7. i 8. kola Evrolige, kao i meč 7.kola ABA lige protiv Cedevita Olimpije (04.11.2024).

Kao klub još jednom želimo da se zahvalimo svim Zvezdašima koji su kupili sezonske karte našeg kluba i to u velikom broju – koji premašuje kapacitet dvorane u kojoj ćemo organizovati naredne utakmice! Klub će zbog toga organizovati specijalno za ovu priliku online nalog (platformu) na kojoj će svi vlasnici sezonskih karata moći da se prijave, izjasne i evidentiraju da li dolaze na utakmicu protiv Panatinaikosa.

Svima koji iz nekog razloga neće biti u mogućnosti da dođu u petak u Halu Aleksandar Nikolić, sezonske karte će biti privremeno 'ugašene' za tu utakmicu – kako bi svi ostali imali makar i najmanji komfor za meč koji nas očekuje! Iskreno žalimo zbog situacije u kojoj smo se našli, na koju kao klub nismo mogli da utičemo. Zbog svega navedenog – neće biti prodaje dnevnih karata za utakmicu u petak! Klub će se oglasiti još jednim saopštenjem oko svih detalja i instrukcija oko ulaska u dvoranu u petak, ali i oko detalja, prijave i evidentiranja svih onih koji neće doći u petak u dvoranu", navodi se u saopštenju crveno-belih. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Luka Mitrović pred Pariz - Crvena zvezda u Evroligi  Mondo/Tijana Jevtić