Srbija više nam predstavnika u džudou u Tokiju, a jedan od reprezentativaca poručio je da je dao sve od sebe da se to ne dogodi.

Nakon što je Nemanja Majdov završio učešće na Olimpijskim igrama, Aleksandar Kukolj je ulio nadu furioznim startom, ali to je trajalo do druge runde.

Tu ga je sačekao Guham Čo koji je ostavio Srbiju bez predstavnika u tom sportu, a poraženi Kukolj pojasnio je da je Čo njegov stari rival.

"Izgubio sam od ovog momka na pretposlednjem takmičenju u borbi za medalju, kada smo išli na zlatan bod. Međutim, znao sam da me zlatan bod neće voditi bliže ka pobedi, jer mi je stilski on najgori od svih 25 boraca. Uopšte mi ne odgovara", objasnio je džudista.

"Ja se ne opterećujem mnogo žrebom, ako sam dobar mogao sam i ovo baciti brzo, pa da mi ispadne lak žreb. Korejanci su izmislili borbu za gard, išao sam što agresivnije, da bi uopšte imao nekakvu šansu, a ne da idem na sigurno i onda da izgubim za malo, ali opet da izgubim. Baš me briga za koliko ću da izgubim. Tako da sam išao iz sve snage, ali ne vredi" zaključio je razočarano Kukolj.