Nekadašnji britanski bokser Džulijus Fransis (57) jednim udarcem patosirao je muškarca koji je napravio haos ispred Vemblija uoči jednog sportskog događaja.

Iz nepoznatog razloga muškarac je postao nervozan i počeo je da se svađa sa redarima, gurao je sve koji su pokušavali da ga smire, vikao je na njih i činilo se da je sprečen veći incident, sve dok nije došao do Frensisa koji nije bio "konjskih živaca" poput njegovih kolega.

Pesnicom je odalamio mlađeg muškarca i istog trenutka ga srušio na beton. Nesrećni muškarac ostao je bez svesti od siline udarca, a Fransis nije bio previše raspoložen da sa ostalima raspravlja o tome da li je trebalo to da učini.

"Ovo je bilo krajnje nepotrebno", vikali su ljudi koji su se našli u blizini.

Snimak je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama i na Tviteru je za samo 12 sati zabeležio čak šest miliona pregleda i raširio se po britanskim medijima.

Pogledajte snimak!

Frensis je inače nekadašnji bokser koji je poznat po borbi sa Majkom Tajsonom iz 2000. godine. Tada ga je "Gvozdeni Majk" srušio u drugoj rundi, nakon čega je njegova karijera počela vrtoglavo da pada. Usled toga što je ostao bez novca, danas radi kao obezbeđenje.