Srpski MMA borac Uroš Medić (30) ostvario je veliku pobedu na priredbi koja se održavala u Solt Lejk sitiju tokom noći između subote i nedelje. On je nokautom u trećoj rundi savladao američkog borca Metjua Semelsbergera, a presudio je udarac laktom koji je rivalu zadao direktno u facu, iz okreta.

Na prvom snimku koji se pojavio jasno se vidi koliko je taj potez uzdrmao Amerikanca, ali kadar iz drugog ugla otkriva još više. Iako je tokom prve dve runde Semelsberger bio fantastičan i verovatno imao prednost u osvojenim poenima, Medića je ovim potezom - izuzetno preciznim udarcem u lice - promenio kompletan tok meča. Nakon što je iz okreta pogodio rivala uspeo je da ga "završi" na tlu, gde nije imao previše posla. Pogledajte drugačiji ugao Uroševog udarca:

Inače, Uroš "Doktor" Medić sada ima skor 3-1 u najjačoj organizaciji na svetu, a u oktagon se vratio nakon punih 14 meseci. Prethodni put se pod okriljem UFC borio u maju 2022. godine, a nakon toga je doživeo neugodnu povredu šake zbog koje je morao da napravi dugu pauzu. U međuvremenu je promenio kategoriju i sada se bori protiv težih rivala nego pre povrede koju je zadobio tokom sparinga. 

BONUS VIDEO:

NOVAK SE POTUKAO U MELBURNU: Pred pohod na devetu titulu Đoković prešao u MMA vode! Pitao Habiba za mišljenje VIDEO Instagram