Mihael Šumaher je pre više od deset godina doživeo jezivu nesreću na skijanju u francuskim Alpima i od tada ga niko nije video u javnosti. Iako su mnogi izgubili nadu da će se to ikada više desiti, sada iz Nemačke stižu neverovatne informacije da bi Šumaher mogao da se pojavi na venčanju svoje kćerke ovog leta!

Đina-Marija Šumaher trebalo bi da se uda za svog izabranika Jana Betkea i veliko slavlje je planirano na Majorci, gde porodica Šumaher ima vilu već šest godina. Pričalo se da bi Šumaheri mogli da prodaju vilu na Majorci kako bi nastavili da finansiraju oporavak Mihaela, međutim to se nije dogodilo, nego je navodno procurila informacija da su ga iz vile u Švajcarskoj prebacili na ovo špansko ostrvo gde ima sve uslove za oporavak. S obzirom na to da porodica krije apsolutno sve o Mihaelu, niko nije ni skroz siguran gde se sada nalazi, ali nemački mediji veruju da bi mogao da bude viđen na venčanju.

Profimedia Mihael Šumaher

Tako i italijanski "Korijere delo Sport" dodaje da je Mihael Šumaher u pomenutoj vili na Majorci i da praktično neće biti potrebno nigde da ga sele, pošto će gosti doći k njemu i u tu će biti održana ceremonija. Naravno, uz nikad veće obezbeđenje kako bi sve proteklo u najboljem redu i da bi slavni vozač Formule 1 bio zaštićen.

Interesantno je da je Korina Šumaher ovo imanje kupila 2018. godine od predsednika Real Madrida Florentina Pereza i potom je sve preuređeno tako da Mihael ima i praktično "privatnu klinku", gde je uz njega stalno medicinsko osoblje kako bi pratilo njegovo zdravstveno stanje. Za sada nema nikakvih zvaničnih informacija da li će Mihael i zaista prisustvovati svadbi, pošto porodica sve krije, pa i to - verovatno do samog čina venčanja.

Inače, sem najuže porodice i nekoliko prijatelja, Šumahera niko nije video već deset godina. Poslednje što smo saznali o njemu je od britanskog vozača Džonija Herberta, inače njegovog bivšeg kolege iz Benetona: "Povremeno čujem neke stvari... Recimo, od nekih ljudi iz Formule 1 sam čuo da Šumaher sedi za trpezarijskim stolom tokom večere, ali ne znam da li je istina, mogu da čitam samo između redova. Svi bi voleli da znaju šta se dešava, posebno ako stvari idu pozitivnim tokom. Ali, zato što nemamo nikakve informacije, možemo samo da pretpostavimo da još nema znaka da je potpuni oporavak moguć", rekao je Herbert i potom uz zebnju dodao:

"Po mom mišljenju, a to moram da kažem, to što ništa nismo čuli o Šumaheru od njegove porodice mi govori da je nažalost situacija slična kao odmah posle nesreće. Deluje da nije mnogo napredovao od tada, tako da pretpostavljam da čekaju da naučnici smisle nešto što će vratiti Mihaela koga smo poznavali i koga su navijači gledali na stazi".

Đina-Marija Šumaher je inače rođena 1997. godine i amaterski se bavi jahanjem konja:

Instagram/screenshot/gina_schumacher Djina Sumaher

BONUS VIDEO:

FORMULA 1 SPEKTAKL U BEOGRADU ZA SAMO 4 DANA: Šampionski bolid stigao u Srbiju!  Promo

(MONDO - M.V.)