Sjajni srpski borac Darko Stošić (32) slavio je danas u prvoj rundi na priredbi "KSW Epic" u Poljskoj. Najbolji srpski teškaš pobedio je tehničkim nokautom Mateuša Šefela iz Brazila, pošto ga je "patosirao" već u prvoj rundi pokazavši da je u neverovatnoj formi u ovom trenutku!

Šta je to uradio Stošić? Krenuo je odmah agresivno i nije dugo trebalo da čeka dok nije levim direktom srušio Brazilca na zemlju, a onda je opravdao svoj nadimak "Čekić". Stošić je iste sekunde odmah skočio na Šefela kako bi ga "dokrajčio", a već posle prvog udarca od koga su se mnogi naježili, sudija je priskočio i ubrzo prekinuo kako rival našeg borca ne bi doživeo još teže povrede od onih koje već jeste. Pogledajte njegovu pobedu:


Odmah posle pobede, Stošić je zatražio revanš sa Filom de Frisom za titulu u teškoj kategoriji, pa postoje dobre šanse da će doći do njihovog duela u Beogradu tokom leta. Ako kojim slučajem Stošić ostane u formi koja ga je krasila u Poljskoj, velike su šanse da dođe do šampionskog pojasa.

Stošić je jedan od najpoznatijih boraca u regionu i u dosadašnjem delu karijere je imao 26 borbi i u njima je upisao 20 pobeda, od čega 14 nokautom. Čini se i da su navijači vrlo zadovoljni nedavnim izborom njegovog nadimka koji je sada i opravdao...

Pogledajte njegovu pobedu nad Brazilcem i iz drugog ugla!

BONUS VIDEO:

Kurir televizija Jeziva ispovest MMA borca Marka Bojkovića

(MONDO - M.V.)