Mlada sportistkinja Tajla Mekečon (19) iz Australije objavila je na svom Instagram profilu uznemirujuće snimke iz bolničke postelje! Ona je na treningu motokrosa, kojim se već godinama uspešno bavi, doživela teške povrede zbog kojih je hospitalizovana, a kako se na snimku može videti - lice joj je uništeno!

Nakon što je tokom treninga u Melburnu izgubila kontrolu nad motorom kojim je upravljala, Tajla je pala i tom prilikom polomila više kostiju lica, pa se iz bolničke postelje javila sa zavojima preko lica i modricama koje se danima neće povući. Inače, Tajla Mekečon važi za jednu od najlepših sportistkinja u Australiji. Pogledajte kako ona izgleda:

Instagram/taylah10_/printscreen Australijska bajkerka.

"Srećna sam što sam još uvek živa. Nisam mogla da ukočim na vreme pa sam sletela sa staze i udarila licem o tlo. Kaciga mi je bila puna krvi, sinusi uništeni, obe očne duplje slomljene, leva jagodična kost, leva strana vilice, gornja vilica. Sve je slomljeno", napisala je Tajla uz uznemirujući snimak.

Na njenu adresu odmah je stigla podrška od kolega i navijača, svi veruju da će se Tajla vratiti sportu kada se oporavi od povreda koje je zadobila na treningu. Njen povratak čekaju i u reprezentaciji Australije, pošto je prethodnih godina branila boje na međunarodnim takmičenjima. 

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

ISKUSTVO ZA PAMĆENJE: Kako je leteti jedrilicom bez motora? U ovaj avion sme se samo sa padobranom… Kurir