Poznati srpski odbojkaški stručnjak Dragan Kobiljski preuzeo je Partizan i definitivno se vratio u domaće takmičenje. Nekadašnji igrački as crno-belih, a potom pomoćnik u stručnom štabu i samostalni trener Crvene zvezde (2014-2019) ponovo će biti deo kluba iz Humske. Zameniće Bojana Janića, trenera koji je pretprošle sezone sa crno-belima postao prvak, a koji je ovog proleća otišao u Ujedinjene Arapske Emirate.

"Poklopile su se ambicije i želje kluba sa mojim ličnim, vraćam se u moj klub i verujem da ćemo imati uspešnu saradnju u narednom periodu. Drago mi je da sevraćam u srpsku odbojku, a zna se šta u njoj predstavlja Partizan. Cilj nam je da ponovo budemo u vrhu srpske odbojke, kao što je to bilo u prethodnim sezonama. Rezultati su potvrda da se u ovom klubu dobro radilo i želimo da nastavimo u tom pravcu", rekao je za Sport klub Kobiljski.

On je posle uspešne igračke karijere na poziciji srednjeg blokera trenirao Borac Starčevo, Crvenu zvezdu, Radnički Kragujevac i od 2022. radio je u Iranu. Bio je asistent u stručnim štabovima Partizana, reprezentacije Srbije, reprezentacije Irana...