Strašne vesti stižu iz SAD - talentovani Kajri Džekson (24), mladi NFL igrač i dvojica njegovih bivših saigrača iz srednje škole poginuli su u saobraćajnoj nesreći.

Džekson je bio novajlija NFL ekipe Minesota Vikings i u narednoj sezoni trebalo je da debituje protiv najboljih igrača američkog fudbala na svetu. Zajedno sa Entonijem Litonom Džuniorom i Ajzeom Hejzelom poginuo je u subotu ujutru u nesreći koja se dogidila u Aper Marlobrou.

Automobil u kojem su se nalazili je udario u drugi automobil koji je išao velikom brzinom. Prema navodima policije, vozač drugog automobila je bio pod uticajem alkohola. Džekson nije vozio automobil u kojem se nalazio u trenutku saobraćajne nesreće koja ga je odvela u smrt.

Tokom karijere u srednjoj školi i na koledžu Kajri je igrao kao kornerbek. Pohađao je koledže Fort Skot, alabama i Oregon, a Viknzi su ga uzeli sa 108. pozicije, u četvrtoj rundi drafta. Izabran je krajem aprila 2024. godine, trenirao je sa ekipom pred novu sezonu, ali nikada neće dobiti priliku da zaigra.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

MONDO/Milutin Vujičić Anketa ko je najlepši srpski fudbaler