Svi događaji
Od najnovijeg
18:20

KRAJ MEČA - 3:0!

Reprezentacija Srbije nije imala nikakve šanse protiv Slovenije - 25:21, 2519, 25:19.

Kurir/Dado Đilas Srbija-Slovenija odbojka

18:06

Egal - 10:10!

Pokušava Srbija da napravi preokret, ali slovenci kroz sva tri seta pokazuju da su jedna od najboljih selekcija na svetu. Na poslednja tri Evropska prvenstva osvojili su medalje, a na poslednjem Svetskom prvenstvu završili su četvrti.

17:53

Kraj drugog seta - 25:19!

Srbija se nalazi na korak od poraza! Daleko bolju partiju prikazali smo u prvom kolu protiv domaćina Francuske, Slovence smo uspeli da ugrozimo samo u jednom delu drugog seta. 

17:51

Devet poena u nizu... - 22:16!

Nakon devet uzastopnih poena Slovenije, Srbija je uspela da osvoji 16. u drugom setu. Ipak, deluje malo prekasno jer je Slovenija već blizu osvajanju i ovog dela meča.

Srbija-Slovenija odbojka (3).jpg
Kurir/Dado Đilas 

17:47

Preokret - 17:15!

Serija Slovenaca 6:0 i veliki preokret na sredini drugog seta. Sada su mnogo bliže prednosti od 2:0, što bi bio ogroman problem za Srbiju!

17:43

U saigrača - 11:13!

Prišli su Slovenci Srbiji, zapretili čak i izjednačenjem, a onda je jedan slovenački košarkaš servisom pogodio u glavu saigrača. Nije bilo nimalo prijatno, posebno što je to udarac u potiljak, ali svi mogu da nastave meč što je i najvažnije u ovom trenutku.

17:36

Odgovor Srbije - 6:10!

Mnogo bolji početak u drugom setu, sada Srbija prva stiže do prednosti i deluje da igramo bolje nego na početku meča. Moraće Slovenci da traže tajm-aut.

17:25

Izgubljen set - 25:21!

U finišu prvog seta Srbija nije uspela da stigne do preokreta. Slovenci imaju prednost i za korak su bliži pobedi, koja bi im donela i prolaz u četvrtfinale jer su u prvom kolu savladali Kanadu (3:1).

Srbija Slovenija uživo prenos Olimpijske igre u Parizu
Kurir/Dado Đilas 

17:21

Promene Srbije - 21:18!

Vuk Todorović i Aleksandar Atanasijević odigraće kraj prvog seta. Pokušava Kolaković i izmenama da razmrda tim.

17:19

Slovenci na tri razlike - 20:17!

Maksimalnu prednost koju su već jednom imala Slovenci su dostigli i u finišu prvog seta. Prilikom poslednjeg poena imali su i mnogo sreće, jer je lopta pogodila mrežu nakon servisa i prevarila kompletan tim Srbije.

17:13

Krsmanović - 15:15!

Tri poena u nizu osvojila je Srbija i potpuno se vratila u set. Imamo šanse da prelomimo ovaj deo igre u našu korist!

Petar Krsmanović
MN Press 

17:11

Problemi za Srbiju - 14:11!

Slovenci su stekli tri poena prednosti sredinom prvog seta, a Alen Pajenk je ušao u seriju dobrih servisa. Moralo je da se seče tajm-autom! 

17:04

Brejk Slovenaca - 8:6!

Nakon što su osvojili prvi poen na meču i nakon svog servisa stekli prednost, Slovenci su dopustili Srbiji da se vrati i poravna rezultat. Ipak, nakon 15 odigranih poena ponovo su uspeli da osvoje poen na svoj servis, pa sada imaju nešto ubedljiviju prednost. Naravno, ima još mnogo da se igra!

17:00

Počinjemo!

Slovenija ima prvi servis na meču drugog kola grupne faze na Olimpijskim igrama u Parizu!

16:55

Postava!

Selektor Igor Kolajković odlučio je za Srbija meč počne u sastavu Krsmanović, Ivović, Jovović, Kujundžić, Luburić i Podraščanin.

16:45

Sistem takmičenja!

Reprezentacija Srbije nalazi se u grupi A, a protivnici su joj Francuska protiv koje je već odigran meč, današnji rival Slovenija i Kanada koja odbojkaše čeka u poslednjem kolu. Možda će to biti i najbitniji susret kada je reč o prolasku u nokaut fazu takmičenja, odnosno u četvrtfinale Olimpijskih igara.

Na Olimpijskim igrama igraju se tri grupe sa po četiri tima, a dalje prolaze po dve najbolje ekipe iz svake grupe, kao i dve od tri trećeplasirane ekipe. Srbija je protiv Francuske odigrala veoma dobar meč i postoje razlozi za optimizam - možemo u četvrtfinale!

16:35

Prvo kolo!

Prisetite se meča protiv Francuske u prvoj rundi, kada je čak i Novak Đoković sa porodicom pružio podršku našim reprezentativcima!

16:25

Dobar dan!

Drugi radni dan za odbojkašku reprezentaciju Srbije - nakon tesnog poraza od Francuza u prvoj rundi, izabranici Igora Kolakovića igraće protiv slovenije.