Slušaj vest

Aleksandar Kukolj završio je učešće na Olimpijskim igrama u pojedinačnoj konkurenciji. U svojoj prvoj borbi izgubio je od Žombora Vega (Mađarska) sa 1:0. Neće odmah "spakovati kofere", pošto ga očekuje nastup u miksu sa ostatkom džudo tima Srbije.

Još tokom same borbe izgledao je iznenađeno rezultatom, pa se posle toga oglasio i situacija se očigledno nije promenila. I dalje je šokiran rezultatom. "Pogledao sam snimak kako bih video da li sam bio subjektivan u borbi, jer sam imao osećaj potpune kontrole. Ipak, sada kada sam pogledao snimak, ne mogu da shvatim kako su doneli tu odluku. Kada smo ustali iz te situacije, bio sam uveren da je rezultat na semaforu pogrešan", rekao je Kukolj.

Pokušaće da donese medalju Srbiji sa ostatkom tima, ali je svestan da će to biti (ne)moguća misija. "Sledi mi nastup u miksu, koji je specifičan zbog kategorija u kojima se takmičimo. Nadam se da se niko neće povrediti, jer većina nas, četvoro od šestoro, ne nastupa u svojoj kategoriji, već u jednoj ili dve kategorije iznad naše", zaključio je Kukolj.

RTS1/Printscreen Aleksandar Kukolj

BONUS VIDEO:

Eurosport TV Aleksandar Kukolj borba na OI