Svi događaji
Od najnovijeg
11:55

Angelina Topić je u finalu!

Iako nije uspela da preskoči normu, koja je postavljena na 197 centimetara, angelina Topić će skakati u finalu. Ona je u borbe za zlato prošla sa 12. mesto, koje je pobedila!

11:47

Kraj takmičenja!

Angelina Topić zavšrila je učešće u kvalifikacijama skoka uvis. Iz tri pokušaja nije uspela da preskoči visinu od 195 centimetara.

11:43

Dva obaranja...

Ništa neće biti lako u današnjim kvalifikacijama za Angelinu Topić. Počelo je loše, povredom na zagrevanju, a srpska atletičarka muči se na svim visinama koje je pokušala da preskoči. Trenutno je lestvica na 195 centimetara i ukoliko Angelina Topić u poslednjem pokušaju uspe da preskoči tu visinu verovatno će imati finale u rukama!

11:28

BRAVO!

Iz trećeg pokušaja Angelina Topić preskače 192 centimetara! Nastavlja se borba za finale!

12067202.jpg
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN 

11:20

Drugo obaranje!

Ponovo je Angelina Topić pokušala da preskoči 192 centimetra, ali nije uspela. Imaće još samo jednu šansu da stigne do visine od 195 centimetara, koja bi mogla da bude i dovoljna za finale Olimpijskih igara.

11:06

Ruši Angelina...

Prvi pokušaj na 192 centimetra nije bio uspešan. Angelina Topić je usitnila korak, delovalo je i da je malo opreznija zbog povrede, a pokušaj nije bio dovoljno dobar. Imaće još dve šanse na ovoj visini.

10:57

PRESKAČE!

Krenula je Angelina, stala i vratila se na zaletište... Krenula je ponovo i preskočila 188 centimetara! Kakav je teret pao sa leđa mladoj srpskoj atletičarki, ali i njenom ocu Dragutinu kojeg je kamera odmah pronašla na treninzima. 

10:55

Pada i drugi put...

Još jedan pokušaj Angeline Topić na visini od 188 centimetara, ali ponovo nije uspela. Očigledno je povreda stvorila i paniku kod mlade srpske sportistkinje, koja ima samo još jedan pokušaj. Pogledajte kako se povredila tokom zagrevanja:

10:45

Ruši Angelina!

Počelo je takmičenje za talentovanu srpsku atletičarku, ona je pokušala da preskoči 188 centimetara, ali iz prvog pokušaja nije bila precizna.

10:40

Počinje na 188!

Sudeći po sajtu Olimpijskih igara, Angelina Topić će takmičenje početi na visini od 188 centimetara, što bi trebalo da preskoči bez većih problema. Uostalom, to je desetak centimetara niže od njenih najboljih rezultata ove sezone.

10:25

Angelina ne skače!

Odlučeno je da srpska atletičarka ne skače na visini od 183 centimetra, koja joj u poslednje vreme služila kao lagano zagrevanje pred obaranje nacionalnog rekorda. Umesto da se priprema za skok Angelina Topić će se zagrevate za veće izazove, a u međuvremeu ćemo videti i kakva je situacija sa povredom koju je zaradila tokom prvog dela zagrevanja.

10:20

Loša vest iz Pariza!

Angelina Topić se povredila na zagrevanju pred kvalifikacije u disciplini skok uvis, a lekarski tim joj je ukazivao pomoć!

RTS/Screen Recorder Angelina Topić povređena na zagrevanju

10:10

Srbi u Parizu!

Delegaciju Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu tokom atletskih takmičenja predstavljaće šestoro učesnika. Elzan Bibić trčaće 5.000 metara, Armin Sinančević bacaće kuglu, a dame će se nadmetati u tri discipline - Ivana Španović i Milica Gardašević u skoku udalj, Adriana Vilagoš u bacanju koplja, a Angelina Topić u skoku uvis.

10:05

Ko je Angelina Topić?

Ćerka Dragutina i biljane Topić, nekada učesnika Olimpijskih igara, jedna je od najtalentovanijih evropskih atletičarki. Angelina je tek pre nekoliko dana proslavila 19. rođendan, a već je srpska rekorderka u skoku uvis, disciplini u kojoj nam je donosila velike medalje. Na Evropskim prvenstvima za seniorke osvojila je bronzu u Minhenu 2022. godine i srebro u Rimu 2024. godine!

Na Evropskom prvenstvu do 18 godina 2022. godine bila je zlatna, isto kao i na Evropskom prvenstvu do 20 godina 2023. Sa Svetskog prvenstva do 20 godina iz 2022. godine Angelina Topić ima bronzu, a istu medalju osvojila je i u Dijamantskoj ligi 2023. godine.

10:00

Dobro jutro!

Prvi izazov za srpske atletičare u Parizu imaće Angelina Topić, na svojim debitantskim Olimpijskim igrama. Ona će od 10:15 skakati za mesto u finalu, a mi ćemo navijati da uspe u tome i napravi veliki uspeh na početku karijere koja obećava da će biti jedna od najvećih u istoriji naše atletike.