Svi događaji
Od najnovijeg
8:50

Kraj meča!

Pobedama Strahinje Bunčića, Nemanje Majdova, Milice Žabić i Aleksandra Kukolja Srbija je eliminisala Holandiju i takmičiće se u četvrtfinalu Olimpijskih igara. Naredni protivnik verovatno će biti Japan, trenutno prvoplasirani tim na svetskoj listi. Taj meč biće na programu kasnije u toku dana.

8:47

Pobeda Kukolja!

Srbija je u četvrtfinalu Olimpijskih igara, nakon što je Aleksandar Kukolj uspeo da "izvuče" tri opomene za svog rivala i tako donese timu četvrti bod. Gledaćemo barem još jedan nastup naših čudista na Olimpijskim igrama u Parizu.

8:36

Pobeda Žabić!

Samo dvadesetak sekundi trajao je meč Milice Žabić, isto kao što joj je i juče bilo potrebno veoma malo vremena da završi svoju prvu borbu. Srbija pravi preokret i sada vodi 3:2, a Aleksandar Kukolj može da nam donese trijumf i prolaz u četvrtfinale!

8:34

Pobeda Majdova!

Nakon četiri minuta nije bilo pobednika, a još tri minuta gledali smo džudo dok nije odlučeno da je Nemanja majdov pobednik. Srpski takmilčar stigao je do pobede nakon treće opomene za njegovog rivala, posle gotovo sedam minuta meča! Neverovatno koliko je to naporno...

8:24

Poraz Perišić!

Marica Perišić nije uspela da parira snažnijoj protivnici iz Holandije. Srpska predstavnica oborena je i uhvaćena u polugu, nakon čega je i ovaj meč završen iponom. Holandija vodi 2:1.

8:21

Pobeda Bunčića!

Izjednačila je Srbija, pošto je Strahinja Bunčića ostvario ipon protiv rivala iz Holandije. Imao je veliku prednost u visini, pa je nakon dva i po minuta meča iskrositio svoju prednost i protivnika bacio na tatami.

8:18

Poraz Nikolić!

Holandija je stigla do prednosti (1.:0) u meču prtoiv Srbije, jer je njihova predstavnika lako savladala Milicu Nikolić na samom početku takmičenja. Treba istaći da je Holandija favorit u ovom okršaju, jer je Srbija tek 24. tim na svetskoj listi. Holanđani su na sedmom mestu.

8:15

Počinjemo!

Pratimo šest borbi srpskih džudo predstavnika protiv kolega iz Holandije.

8:10

Predstavnici Srbije!

Kao i tokom takmičenja u pojedinačnoj konkurenciji, Srbije će predstavljati Milica Nikolić, Marica Perišić, Milica Žabić, Strahinja Bunčić, Nemanja Majdov i Aleksandar Kukolj.

7:55

Dobro jutro!

Nismo navikli tokom Olimpijskih igara u Parizu da ovako rano imamo nastupe srpskih sportista. Ovog puta situacija je drugačija jer džudo program počinje već u 08:00, a srpski predstavnici će kao drugi po rasproedu na tatami. Gledaćemo reprezentaciju, odnosno borbe svih šest naših predstavnika - protiv reprezentativaca Holandije!