Slušaj vest

Reprezentacija Srbije ostvarila je spektakularnu pobedu protiv Grčke u četvrtfinalu Olimpijskih igara! Golom kapitena Nikole Jakšića u poslednjoj sekundi utakmice, "delfini" su ostvarili najveću pobedu od osvajanja zlata u Tokiju 2021. godine i nastavili odbranu zlata. 

Narednu utakmicu Srbija će igrati u petak, 9. avgusta, protiv pobednika duela Sjedinjene Države - Australija (19.00). Na jednoj strani biće Amerika koju srpski stručnjak Dejan Udovičić predvodi duže od decenije, a na drugoj biće veliki dužnici našeg tima, Australijanci, koji su u grupnoj fazi naneli bolan poraz "delfinima".

Kapiten Srbije Nikola Jakšić je u završnici grupne faze sasvim jasno poručio da je željan još jedne utakmice protiv Australije. "Izgleda da je Australija trenutno toliko dobra da može da pobedi i nas i Mađare, ali voleo bih da se sretnemo opet pa da vidimo da li mogu da nas pobede", kazao je on.

Kurir/Dado Đilas Srbija - Grčka

Verovatno je i u tom porazu Nikola kao lider ekipe našao dodatni motiv za završnicu turnira i za gol koji mu Srbija nikad neće zaboraviti. Uživajte u njegovom remek-delu: 

RTS Nikola Jakšić gol za pobedu Srbije protiv Grčke u vaterpolu