Slušaj vest

Predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije Zoran Mićović se oglasio! Pošto je naš paraatletičar Nebojša Đurić okitio srebrom u bacanju kugle oko ponoći su našoj delegaciji došle najgore moguće vesti. Nakon žalbe Irana nama se oduzima medalja!

"Svi smo u šoku! Tek malo iza ponoći objavili su da se oduzima medalja našem Nebojši Đuriću. Odmah smo angažovali sve pravne službe i uputili žalbe na sve strane", rekao je Mićović. 

On je otkrio da je razlog žalbe stolica sa koje je bacao Nebojša Đurić, ali je problem što on tu stolicu koristi celu kariijeru i do sada je sve bilo regularno. "Tu stolicu Đurić koristi već 10 godina, koristio je pre mesec dana u Kobeu, pre toga u Parizu, a 70 minuta pre početka takmičenja stolica je tehnički primljena od strane nadležnih na Olimpijskim igrama i dobio je cedulju da dođe na ceremoniju početka takmičenja", objasnio je Mićović.

Što je najgore i u subotu Mićovića čeka takmičenje. Bacaće disk, a kako sada? "On je jako potresen ovim što se dogodilo. Ne znam kako će se sve ovo odraziti na bacanje diska", ističe Mićović. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO Doček sa Olimpijskih igara