Slušaj vest

Jedan od najpopularnijih MMA boraca u regionu poražen je na FNC događaju u Hrvatskoj! Vaso Bakočević nokautiran je i delovalo je da je izgubio dugo najavljivani okršaj protiv Filipa Pejića, borca protiv kojeg je mesecima "ratovao" na društvenim mrežama. Padale su teške reči u njihovom verbalnom okršaju, a kada je došlo do borbe...

Činilo se da je Hrvat pobedio. Međutim, Filip Pejić diskvalifikovan je zbog neprikladnog šutiranja rivala dok je ležao na zemlji. Vaso Bakočević je tada proglašen za pobednika, ali je on odbio da preuzme pehar namenjen boljem u oktagonu. Nakon nesportskog poteza za koji se može reći da je bio slučajan, sudija u oktagonu proglasio je Bakočevića za pobednika, ali on nije pristao na to.

Vaso je prišao Filipu i njegovu ruku podigao u vis - želeo je svima da pokaže ko je pobedio na pretposlednjem meču večerašnjeg FNC programa u pulskoj Areni, jednom od najspektakularnijih zdanja na ovim prostorima. Ipak, Bakočevićeva želja neće biti uslišena jer je odluka organizacije da je pobeda njegova, pa sada momak iz Risna ima skor 44-24-1 u profesionalnoj karijeri koja traje veoma dugo, a povremeno se meša i sa boksom, odnosno boksom bez rukavica.

Bonus video:

Kurir Vaso Bakočević, ulazak u oktagon