Ostali sportovi

"Delfini" stigli na EP: Mađari smestili Srbiju u pogrešan hotel

Izvor mondo.rs

Neprijatno iznenađenje za Dejana Savića koji je želeo u "taličan" hotel.

Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Srbija je spremna za početak Evropskog prvenstva u vaterpolu!

Naša reprezentacija stigla je u Budimpeštu i u nedelju je odradila prvi trening u Budimpešti. Međutim, po dolasku u glavni grad Mađarske izgubili su silno vreme zbog nesporazuma koji je nastao u rezervaciji smeštaja, javlja Vaterpolo savez Srbije.
VSS je tražio da baza bude stara, hotel "Termal" na Margit Sigetu, ali je na kraju naša selekcija smeštena u hotel "Grand", udaljen dva-tri minuta dalje.

Želja selektora Savića bila je da naša ekipa ponovo bude u istom hotelu kao 2014. i 2017. godine, kada nam je bio taličan, međutim na kraju ovo ne mora da bude loše rešenje - pošto su u hotelu u kom su sada smešteni, samo oni i reprezentacija Španije.

"Jedini je na kraju problem što je izgubljeno vreme za odmor", poruka je iz VSS.

Prvi trening odrađen je u bazenu zajedno sa Rumunima, a našu reprezentaciju prvi meč na turniru očekuje u utorak protiv Rusije (15.30).

"Sada smo već na prvenstvu. Dobro znamo šta nas čeka, Najvažnije je da smo zdravi. U ponedeljak nastavljamo sa radom i sigurno je da ćemo spremni dočekati duel sa Rusijom", rekao je Stefan Ćirić jedan od saradnika Dejana Savića.

Pogledajte i izjavu našeg selektora pred polazak u Budimpeštu.