KAO NEKADA!

Tajson najavljuje povratak u RING, snimci sa treninga su zastrašujući!

Autor Milutin Vujičić

Iako su mu 53 godine - deluje nezaustavljivo.

Jedan od najboljih boksera svih vremena Majk Tajson ozbiljno se pripremao prethodnih meseci tokom pandemije korona virusa, a sa pratiocima na društvenim mrežama redovno deli snimke koji pokazuju da je i dalje veliki majstor.

Tajson se penzionisao 2005. godine i borio se sa depresijom od izlaska iz ringa, a čini se da mu treninzi izuzetno prijaju, pa se mnogi pitaju da li bi mogao da se vrati u ring?

Iako su mu 53 godine, što nije naravno idealno za boksera, dobio je već nekoliko ponuda uključujući i onu od 20 miliona dolara po borbi, ali u nečemu u čemu do sada nije učestvovao - borbama bez rukavica.

"Imam osećaj da sam trenutno nezaustavljiv. Bogovi ratovanja su me probudili, raspalili moj ego i spreman sam da opet krenem u bitke", rekao je navodno Majk Tajson za "Boxing News".

"Zamislite ako se vratim u ring i ponovo se budem borio? Mogao bih da pomognem svim onim ljudima i životinjama o kojima sam pričao. To mi je osnovni cilj!", rekao je Tajson koji će se očigledno učestvovati u egzibicionim borbama koje su humanitarnog karaktera.

Udarci su i dalje zastrašujući, zar ne?

Obratite pažnju da je na kraju snimka Tajson poručio "vratio sam se", pa možda spekulacije o njegovom povratku u ring nisu šala...