TREĆI PUT BOG POMAŽE

Mekgregor se OPET penzioniše, predsednik UFC ekspresno: BOLI ME K***C!

Autor Pavle Knežević

Primadona ostaje primadona

Konor Mekgregor izgleda ne može da izdrži a da ne bude u centru pažnje. Ili prosto ne može da smisli drugu taktiku za pregovore.

Kako god, Irac je ponovo, treći put ukupno, najavio da ide u penziju. Bivši šampion u dve težinske kategorije tvitovao je da se povlači samo nekoliko trenutaka pošto se završio sjajni UFC 250.

Možda će vas zanimati

"Hej, ljudi, odlučio sam da se povučem od borbe. Hvala vam na čudesnim uspomenama, kakva je to vožnja bila! Evo fotografije mene i moje majke u Las Vegasu posle jedne od mojih šampionskih pobeda. Biraj kuću snova, Mags, volim te! Šta god poželiš, tvoje je!", napisao je Mekgregor u tvitu na kome je sa svojom majkom Margaret.


Kao i prethodna dva puta, mnogi su posumnjali da trenutno najveća zvezda MMA prosto "troluje" ili mu je to prosto taktika za pregovore.

Mekgregor se prvi put "povlačio" 2016, a drugi put 2019. godine. Za drugi put znamo da je u pitanju bila taktika za pregovore sa UFC za njegovu sledeću borbu, pošto se posle vratio takmičenju.


Mekgregor se vratio u oktagon u januaru, kada je u prvoj rundi "samleo" Donalda Seronea. Posle toa je tražio protivnike, među kojima su Habib Nurmagomedov, koji ga je ranije pobedio, zatim Horhe Masvidal, pa čak i Anderson Silva.

Predsednik UFC Dejna Vajt predložio mu je da sačeka pobednika duela Džastina Gejdžija, privremenog šampiona, i Nurmagomedova, aktuelnog šampiona.

On to očigledno nije hteo da čeka. I nije jedini. Džon Džons, šampion poluteške kategorije, koji je više puta suspendovan zbog dopinga, najavio je takođe da želi da izađe iz promocije, a i Masvidal se bunio oko ugovora i honorara.

Vajt je danas odgovorio da ih razume, ali da svi oni, na kraju krajeva, ne moraju da se tuku više.

"Ako mislite da ja ne dižem ruke tri puta dnevno u vazduh i kažem je**š ovo s***e...Ludačka je količina ljudi koja me sada napada", rekao je Vajt.

Ali, tri velika imena žele da se oslobode ugovora…

"Boli me k***c! Dajem sve od sebe da održim ovaj voz na šinama. Ne morate da se borite. Ako svi oni hoće u penziju, ako se Konor Mekgregor, Džon Džons i Horhe Masvidal tako osećaju, saosećam. Na jednom nivou ih razumem. Prošli smo ovo, dešavalo nam se to i pre i više nego jednom", rekao je Vajt u svom stilu.