sramota!

Na šta to liči? MMA borac TUČE STARIJEG ČOVEKA bez razloga! (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Taman se vratio na pravi put, ali karakter mu ne da mira

Biće da je ipak do njega… Pisali smo vam nedavno kako je Majk Peri rasterao sve trenere, a da ga je tokom UFC borbe iz ugla bodrila samo devojka. Taj meč je dobio, posle dva vezana poraza, nakon čega je obećao da će da "okrene novi list" i da se uozbilji.

Ni dve nedelje kasnije, pojavio se snimak kako Peri u američkom restoranu udara starijeg čoveka posle rasprave, jer ga je neko "dodiruno". I to ne čovek koga je nokautirao. Da stvari budu još gore, ceo taj incident je "zabiberio" rasističkim izrazima nakon incidenta.

Možda će vas zanimati

Podsetimo, sve ovo se dešava u trenutku kada se SAD suočavaju sa sobom po pitanju svoje rasističke prošlosti i rasizma u institucijama. Perija, američkog belca, i ranije su optuživali da koristi pogrdnu reč za crnce, ali ga UFC nije kažnjavao.

Pogledajte:

Incident se desio u gradiću Labok u Teksasu (najpoznatijem po svom univerzitetu i kao rodni grad Badija Holija), potvrdili su američki mediji, kao i činjenicu da niko iz restorana nije želeo da priča o incidentu.

Policija je sastavila izveštaj, ali nije uhapsila Perija, koji je nešto kasnije na Tviteru objavio kratku poruku: "Bez komentara".

Peri je 27. juna pobedio Mikija Gola jednoglasnom odlukom sudija.

Peri ne krije da je u prošlosti proveo šest meseci u zatvoru zbog kršenja uslovne kazne, na kojoj se nalazio posle optužbe za provalu.

Tagovi