Nastavak borbe

PARTIZAN PODNEO KRIVIČNE PRIJAVE: Lažna Skupština, pa sada i ovo!

Autor Mladen Šolak

Saopštenje kluba sa Banjice!

Izvor: MN Press

Kao što je i bilo očekivano, napeta situacija u VK Partizan i dalje traje.

Pre dva dana, na stadionu u Humskoj je 26 od 38 delegata skupštine kluba izabralo novo rukovodstvo, u kojem su i klupske i nacionalne legende, a uz protivljenje struje koja je od decembra na čelu kluba, predvođene direktorkom Tatijanom Rakas.

Ovog utorka, osvanula je vest da su tada izglasani članovi rukovodstva upisani i u Agenciji za privredne registre (APR) kao predstavnici crno-beih. Tačnije, da je u agenciji za novog predstavnika upisan bivši kapiten Nikola Kuljača umesto Rakasove.

Istog dana, VK Partizan je na zvaničnom sajtu objavio saopštenje i poručio da je podneo krivične prijave zbog "falsifikovanja isprave i navođenja na overavanje neistinitog sadržaja".

Pročitajte kompletno saopštenje.

"Vaterpolo klub Partizan obaveštava javnost da je klub došao da saznanja iz sredstava javnog informisanja da se nažalost obistinio pokušaj legalizacije lažne Skupštine koja je bez ikakvog pravnog osnova održana dana 30.08.2020.godine u prostorijama JSD Partizan od strane nelegitimnih lica.

Vaterpolo klub Partizan poziva nadležne organe i Agenciju za privredne registre da provere način upisa gospodina Nikole Kuljače u Agenciju za privredne registre.

Vaterpolo klub Partizan je podneo krivične prijave protiv lica za krivično delo falsifikovanje isprave i krivično delo navođenje na overavanje neistinitog sadržaja", navedeno je u saopštenju kluba.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.