Brzi odgovor

NASTAVAK "RATA" ZA PARTIZAN: Šoštar o "obmanjivanju javnosti" i krivičnim prijavama!

Autor Mladen Šolak

Još jedno saopštenje o klubu sa Banjice - drugo ove večeri!

Izvor: MN Press

Nema mira u Vaterpolo klubu Partizan i pitanje je kada će ga biti!

Sukob dve struje i dalje je intenzivan, i dva dana nakon sednice Skupštine na kojoj je 26 od 38 delegata izglasalo novo rukovodstvo, a suprotstavljena struja tvrdila da je ta sednica bila nelegalna i nelegitimna,

Među onima koji su podržali izbor novog rukovodstva je Aleksandar Šoštar, dugogodišnji rukovodilac kluba, a sa druge strane je direktorka Tatijana Rakas, koja je na toj funkciji od zime.

Njena struja, rukovodeća u Partizanu od decembra, oglasila se večeras nakon informacije da je u registru Agencije za privredne registre umesto Rakasove kao predstavnik Partizana od danas upisan Nikola Kuljača, izglasan u nedelju,

U saopštenju je navedeno da je klub podneo dve krivične prijave zbog toga i da su tim upisom izvršena dva krivična dela. Nedugo potom, oglasio se Šoštar i rekao da on i Zoran Avramović, kao predstavnici kluba (a tu funkciju im Rakasova i saradnici negiraju), nisu podneli bilo kakve prijave.

"Potpuno je netačna i neistinita informacija da smo Zoran Avramovic i ja podneli krivičnu prijavu zbog upisa u Agenciju za privredne registre novog rukovodstva Vaterpolo kluba Partizan. Apsolutno podržavamo sve nastale promene i ukoliko je ovo namerno plasirana informacija, to je pokazatelj da Tatijana Rakas nastavlja sa opstrukcijom i obmanjivanjem javnosti kao što je to rađeno u prethodnih devet meseci", rekao je Šoštar u izjavi dostavljenoj medijima.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.