Radost

ŠTEFANEK SE PENZIONISAO I JAVIO LEPE VESTI: Postoji ogroman razlog za slavlje!

Autor Dušan Ninković

Trofejni sportista će dobiti drugo dete!

Izvor: MN Press

Uspešna rvačka kariejra je stigla do kraja, to je pre nekoliko dana Davor Štefanek saopštio sportskoj javnosti u Srbiji. Bila je trofejna, ali je bilo dosta rvanja za njega.

Davor Štefanek (35) će se sada posvetiti porodici, supruzi Dolores i sinovima. Matija ima tri godine, a narednih dana stiže nova beba!

Gostujući u emisiju Ekskluziv, jedan od najboljih srpskih rvača svih vremena je otkrio da je supruga Dolores u poodmakloj trudnoći i da će tokom sledećih nedelju dana dobiti drugo dete!

Nakon što su u leto 2017. godini dobili sina Matiju, bračni par će sada imati i drugo dete. Kako je Štefanek otkrio nekoliko dana pred porođaj, ime je već smišljeno. Četvrti član porodice će se zvati Relja!

Najveći sportski uspeh Subotičanina je olimpijsko zlato iz Rio de Žaneira 2016. godine, a pored njega ima i zlatnu medalju sa svetskog prvenstva u Taškentu dve godine ranije. Karijeru je obeležilo još mnogo medalja na svetskim i evropskim prvenstvima u rvanju grčko-rimskim stilom, a Štefanek se najčešće takmičio u kategoriji do 66 kilograma.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.