pandemonijum!

OPŠTA MAKLJAŽA NA DEČIJEM TURNIRU! Tuku se BAŠ SVI, ne zna se ko koga udara, opšti haos! (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Tuča takmičara sa publikom, navijača međusobno, trenera...

Izvor: Twitter/Printscreen/bazabazon

Jedan juniorski turnir u džudou u Dagestanu pretvorio se u masovnu tuču u kojoj su učestvovale desetine gledalaca, ali i takmičari, koji su se makljali bez pardona!

Turnir se održavao u sportskom centru "Ali Alijev" u gradu Kaspijsk, ali je prekinut zbog ružnih scena, koje su posle brzo preplavile društvene mreže.

Snimak počinje kada je akcija već krenula, odnosno kada je jedan od takmičara bio nagnut preko ograde i udarao nekoga. To se brzo raširilo i ubrzo je izbila prava "masovka".

Takmičar koji je sve počeo se vratio na tatami, gde je nastavio razmenu udaraca sa nekoliko navijača. Nejasno je baš šta je izazvalo sve ovo, iako je trener Habib Magomedov rekao kasnije da nerede nije izazvao niko od takmičara.

"Sve je počelo kada su se sportisti rvali duže od 10 minuta. Jedan od dagestanskih gledalaca je ili povikao ili mahnuo rukom ili viknuo 'ura', što se navijačima ovog drugog nije svidelo. Onda je počela tuča u koju su umešani i sportisti", rekao je Magomedov.

Na snimku se čuje kako komentator traži mir, ali bez efekta. Videćemo kakve kazne očekuju umešane.

Podsetimo, rusku oblast Dagestan je na borilačku mapu postavio MMA šampion Habib Nurmagomedov, koji je tamo nacionalni heroj i čije stope svi borci žele da slede.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi