Zvezda prelaznog roka!

KAPITEN SRBIJE POTPISAO ZA CRVENO-BELE: Sa Filipom se napada evropski vrh!

Autor Dušan Ninković

Levoruki vaterpolista je promenio tim i šokirao čitavu Evropu!

Izvor: MN Press

Filip Filipović (33), jedan od najboljih vaterpolista na svetu, potpisao je rekordan ugovor grčkog vaterpola. Novi igrač Olimpijakosa ispisao je istoriju vaterpola u Grčkoj, ali i protresao čitavu Evropu jer je ovo jedan od najznačajnijih transfera pred novu sezonu.

 Kapiten reprezentacije srbije postaće jedno od najvećih imena koja su ikada zaigrala za grčki tim, a ovaj transfer pokazuje i velike ambicije tima iz Pireja u narednoj sezoni.

Filipa stvarno nije potrebno posebno predstaviti. Levoruki vaterpolista osvojio je sve što se može osvojiti na klupskom i reprezentativnom nivou, a i dalje je jedan od najboljih svetskih igrača.

Kako se može saznati iz grčkih medija, klub je procenio da Filip Filipović i dalje može da donosi pobede i titule u bazenu, pa je na izričitu želju Vangleisa Marinakisa potpis ugovor sa njim. Predsednik crveno-belih iz Pireja želi da njegov tim ostane u samom vrhu evropskog vaterpola!

Tokom profesionalne karijere Filipović je nosio kapicu Partizana, Pro Reka (u dva navrata), Radničkog iz Kragujevca i mađarskog Solnoka.